Собирање поени


Поен - вредносна едница која се пресметува врз основа на реализирани купувања на програмата за лојалност, кои што потоа се користат за купување на производ по намалена цена или за учество во Жито наградна игра

  • Поен може да се добие :
    • Со пазарување на одредени производи кои учествуваат во акцијата (означени со награден поен или дополнителен поен)
    • Со одредена вредносна сметка
  • За поените за бидат евидентирани потребно е да се приложи Жито Клуб картичката на каса при пазарување.
  • Поени може да собира секој сопственик на големата (главна) картичка, како и дополнителните мали картички.


Во секој момент на каса може да проверите со колку поени располагате на вашата Жито клуб картичка.