Жито клуб картичка


Жито Клуб картичката е наша програма за лојални потрошувачи преку која членовите на програмата за лојалност се стекнуваат со попусти и ексклузивни бенифиции согласно со правилата и со условите за членството.

Членството во Клубот на лојални корисници на Жито

  • Добивате попусти на голем број произоди
  • Учествувате во: Жито наградна игра, Жито лојална игра, партнерска наградна игра и партнерска лојална игра
  • Собирате поени и остварувате големи попусти на одредени производи

Зачленете се во клубот на Жито лојални корисници и уживајте во одличните привилегии кои што ги нуди нашата Клуб картичка. Жито Клуб картичката можат да ја користат сите членови на Вашето семејство , активирањето е 15 минути после Вашата регистрација