• Лојалноста е еден од столбовите на кои го темелиме работењето, меѓу кои други се и посветеноста, знаењето, прогресивноста и други.
  • Следствено, битна карика се Жито лојалните корисници за кои континуирано имаме попусти и поволности.
  • Со лојалната Жито клуб картичка сте дел од лојалните корисници на Жито семејството.
  • Лојалната клуб картичка треба да ја побарате на каса во нашите маркети. Пополнувате апликација во кој било Жито Маркет со приложување на Вашата лична карта. Веднаш стекнувате право на лојалната картичка која е со неограничен рок на траење. Добивате фамилијарен сет од 1 основна картичка и 3 дополнителни мали картички кои може да се носат како привезок на клучеви со надоместок од само 29 ден.
Почитувани,
внесениот телефонски број не се совпаѓа со телефонскиот број внесен во нашиот систем, за да го продолжите ажурирањето на вашите податоци, испратете ни Име Презиме , број на клуб картичка и нов телефонски број на СМС или Viber на 075 291 947 или на email - klub@zito.com.mk